مواردی که در تولید جعبه سیب زمینی بسیار مهم می باشند:

– استفاده از مقوای بهداشتی (Food Grade)
– استحکام مناسب جهت وزن محصول
– مقاومت مناسب در برابر حرارت
– رعایت بهداشت مقوا در گستره ی مسیر تولید

در PAC جعبه های سیب زمینی بر روی مقوا ۳۰۰ گرم بهداشتی تولید می شوند.
پس از طراحی گرافیک، سند چاپی در لیتوگرافی بر روی پلیت ترمو (زینک) خروجی گرفته می شود و آماده ی چاپ افست در مجهز ترین و به روز ترین چاپخانه های افست میگردد، پس از چاپ نوبت خدمات پس از چاپ است که کارها با انجام خدمات تکمیلی، قالب خورده و رهسپار دستگاه جعبه چسبانی میشوند.
جعبه های سیب زمینی در تنوع گسترده ای تولید می شوند.
جعبه سالنی ، بیرون بر، مک دونالدی ، در دار ، مکعبی ، منشوری ، قفلی ، قیفی و ….
نوع صحافی در جعبه های برگر معمولا از نوع لاکباتم می باشد، در این نوع جعبه چسبانی جعبه علاوه بر سهولت استفاده برای پرسنل فست فود، تحمل وزن بیشتری نیز پیدا میکند.
تولید جعبه برگر بر روی مقوا دوبکس نیز امکان پذیر و مهیا می باشد.

توجه:
قیمت هایی که از PAC استعلام می نمایید با احتساب هزینه لیتوگرافی می باشند.

مجموعه PAC ، آماده طراحی و تولید اختصاصی این محصول ، متناسب با برند و هویت سازمانی فست فود شما را داراست.
تولید جعبه با حفظ رعایت بهداشت ، استحکام و زیبایی بصری تخصص ماست.

در صورت هر گونه سوال در مورد جعبه های سیب زمینی  و سایر محصولات با دفتر ما تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

برای سفارش محصول و اطلاعات بیشتر هم اکنون با ما تماس بگیرید